<< ΕΚΠΟΜΠΗ   ΠΑΜΕ  ΑΛΛΙΩΣ>>

Ραφήνα: Τσελεμεντές, Aνανιάδης,Πρέκας & Αντωνιάδης μαζί με τα «Χρώματα Αγάπης» & το greekAffair μοίρασαν γεύματα στους πυρόπληκτους

Τα «Χρώματα Αγάπης» & σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου και τη δομή στήριξης πυρόπληκτων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, τον Γιώργο Τσελεμεντέ και το greekAffair.gr, διοργάνωσαν το μεσημέρι της Κυριακής, Φιλανθρωπική δράση, στις δομές του κέντρου αλληλεγγύης του Δήμου Ραφήνας.

Μαζί τους βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης που πάρα τις πυρετώδεις προετοιμασίες της νέας του ταινίας THE GREEK JOB, τα ταξίδια, την εξάσκηση και τις προπονήσεις, αμέσως μόλις του ζητήθηκε, έσπευσε να βοηθήσει.

Ο Σεφ Γιώργος Τσελεμεντές, εγγονός του Νίκου Τσελεμεντέ, πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του και μαγείρεψε για τους πυρόπληκτους στο Κέντρο Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων, παρέα με τον αγαπημένο ηθοποιό που η προσφορά στον συνάθρωπο και σε όσουν έχουν ανάγκη είναι στάση ζωής. Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης, λοιπόν, μοίρασαν φαγητό και τρόφιμα σε περίπου 120 οικογένειες πυρόπληκτων στο Κέντρο Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων, με την βοήθεια του φιλανθρωπικού οργανισμού Χρώματα Αγάπης και το greekAffair.gr. Στο Κέντρο Αλληλεγγύης από νωρίς το πρωί βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Γιώργος Τσελεμεντές, μαζί με τα «Χρώματα Αγάπης» & το GreekAffair, μοίρασαν γεύματα στους πυρόπληκτους
της Ραφήνας.
Η φιλανθρωπική δράση του Άνθιμου Ανανιάδη είναι γνωστή, επομένως κάθε φορά που πρέπει να ανταποκριθεί σε κάποιο κάλεσμα η απάντηση του είναι πάντα θετική.

Ο Σεφ Γιώργος Τσελεμεντές    "Χρώματα Αγάπης" και  greekAffair στην Παντοβασίλισσα για ένα εξαιρετικό λόγο και σκοπό!

Μια σημαντική ανιδιοτελής προσφορά απο τον Γιώργο Τσελεμεντέ, εγγονό του αείμνηστου και πασίγνωστου στις νοικοκυρές Νίκου Τσελεμεντέ, ο οποίος μαζί με τα "χρώματα αγάπης" και  greekAffair.gr  βρέθηκαν σήμερα στα μαγειρεία της Φιλοπτώχου Αδελφότητας του ιερού ναού της Παναγίας της Παντοβασίλισσας και ετοίμασαν το γεύμα για τους δοκιμαζόμενους , πυρόπληκτους αδερφούς μας.

Στη συνέχεια το εξαιρετικό γεύμα και οι 500 μερίδες , μεταφέρθηκαν και μοιράστηκαν στο κτίριο που χρησιμοποιείται απο τον Δήμο για την διοικητική μέριμνα των πυροπλήκτων , δίπλα απο το γήπεδο Ραφήνας, ενώ  75 μερίδες φαγητού δόθηκαν και για την κάλυψη του συσσιτίου της Φιλοπτώχου Αδελφότητας της Παντοβασίλισσας.

Τα    Χρώματα  Αγάπης   μοιράσανε τα τρόφιμα στην Ομοσπονδία κινέτας .Ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο κ.Ρήγα που παραβρέθηκε.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

12 Αυγούστου 2019

Με Γεύση  Πραλίνα  Καλαμάτας  έγιναν τα πρώτα Γενέθλια του  Οργανισμού μας στο  Barracuda  beach bar .

Ευχαριστούμε τα ζαχαροπλαστεία   ΠΡΑΛΙΝΑ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  για την χορηγία της υπέροχης  τούρτας.