ΟΙ  ΣΕΦ  ΠΟΥ  ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ                    

Συνάντηση στη δομή στήριξης πυρόπληκτων του #Δήμου #Ραφήνας Πικερμίου, μία εβδομάδα πριν την #φιλανθρωπική δράση για τους πυρόπληκτους του Δήμου για να συντονίσουμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες...
Μαζί με την υπεύθυνη της Δομής - Κέντρου Αλληλεγγύης πυρόπληκτων #ΔημουΡαφηνας-Πικερμιου #βενετίαΚιούση, την πρόεδρο απο τα #χρώματαΑγάπης κ. #ΙωάνναΧατζημεστή, τον σεφ #ΓιώργοΤσελεμεντέ και τον εκδότη του greekaffair.gr #ΚυριάκοΤσικορδάνο

Ευχαριστούμε για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία σας στους εθελοντές μας,με το καλό να βρεθούμε όλοι πάλι μαζί και να βοηθήσουμε την όμορφη Κρήτη μας.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ξεκινά σήμερα μια όμορφη συνεργασία με τα καταστήματα ΜΑΣΟΥΤΗΣ . Kατάστημα   ΑΡΤΑΣ

Μ.Καραολή 74 Ξάνθη.

Σας περιμένουμε από  18/10/2019   μέχρι και το Σάββατο να στηρίξουμε τον φιλανθρωπικό οργανισμό μας Χρώματα Αγάπης και να φορέσουμε όλοι βραχιολάκια δίνοντας.χαμόγελα σε ανθρώπους που μας χρειάζονται.

Καλημέρα με Χρώματα Αγάπης και #masoutis ελάτε.να βάλουμε χρώματα ελπίδας και αγάπης σε οικογένειες που μας χρειάζονται.
Φιλης 13 Αλεξανδρούπολη.
Περιμένουμε την αγάπη σας.

Καλημέρα η όμορφη Αλεξανδρούπολη φοράει σήμερα.το βραχιολακι μας.
Σας περιμένουμε εθν.αντιστάσεως 113 #masoutis

Ευχαριστούμε θερμά την πολυκλινική Αθηνών για την άμεση ανταπόκρισή της στο περιστατικό που της παραπέμψαμε. Η βοήθειά της ήταν άμεση και χωρίς αναμονή. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε για την προθυμία και την θετική της στάση, καθώς όχι απλώς άνοιξε τις πόρτες της στον οργανισμό μας, αλλά επιπλέον μας ευχαρίστησε για την ευκαιρία να συμβάλλει στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε.